Honninghjerter, små

 

500 g, honning

250 g. lyst muscovado-sukker

125 g. smør

2 æg.

30-40 g. hakket sukat

30-40 g. hakket Appelsinskal

1 tsk. stødte nelliker

2 tsk. kanel

1,5 spsk. bagepulver

1 kg. mel

200 g. mørk chokolade til overtræk.

 

Smelt honning, sukker og smør i en gryde og lad blandingen køle af. Pisk æggene i og til sæt sukat, appelsinskal og krydderier, sigt bagepulver i

sammen med melet. kom det i smørblandingen og rør godt. Lad dejen hvile koldt, til den er fast.

Rul den ud i 1 cm. tykkelse og udstik små hjerter. Bag dem ved 210 grader i 10 min. og køl af.

Stryg dem med smeltet chokolade og læg dem i dåser.

 

kan pyntes med røde papirhjerter.

 

 

Anbefalet af Hjørring amts biavlerforening: