HONNING-SENNEPSGLASEREDE KYLLINGEPAKKER

 

Forberedelsestid: 35 min.

Stegetid:               20-25 min.

 

8        kyllingeoverlår uden skind og ben

16 udstenede svesker

8  forårsløg, halverede

2  spsk. Mandelflager

4  skiver bacon, uden svær, halveret på langs

 

Honning-sennepsauce

1 spsk. farin

1 spsk. dijonsennep

1 spsk. honning

15g smør, smeltet

sort peber fra kværn

 

  1. Kyllingelår åbnes og der lægges to svesker, to stykker forårsløg og nogle mandelflager i hver.
  2. Kyllingelårene rulles sammen, omvikles med en skive bacon og lukkes med en tandstik.

 

  1. Grilles over trækul eller i ovn til de er gennemstegte, ca. 20 min. Pensles hyppigt med saucen.
  2. Honning-sennepsaucen: bland alle ingredienser sammen i en skål.

 

Note:  Brystfileter kan anvendes i stedet for overlår. I så fald skal stegetiden nedsættes med 5               min.

 

      Tip:     Mange kombinationer kan anvendes i en sauce til glasering af kød.

 

       Ingefær-honningsauce

 

      1¼ dl sojasauce

       ¼   dl honning

2        tsk. Stødt ingefær

Ingredienserne røres sammen i en gryde. Bringes i kog under konstant omrøring. Portionen giver ca. to dl.

 

Anbefalet af Hjørring amts biavlerforening: